•  Snabb leverans (2-3 dagar)
  •  Trygg betalning med Klarna
  •  Frakt 69:- eller hämta i butik 0:-

Om My Tivoli

 

Jag som driver butiken MyTivoli heter Linda och bor i Sandviken, Gästrikland. Jag bor tillsammans med mina två barn i ett radhus som jag gör om lite då och då. Att göra om är så roligt och det är inget projekt som nånsin tar slut för det finns ju alltid nånting man vill göra om. Så är det nog när man har inredning som sitt stora intresse.

 

Min butik är min stora dröm sen länge och jag uppskattar varje dag att jag får arbeta med det som jag tycker är så roligt. Jag tycker verkligen om inredning och blommor och vad det kan tillföra till ett hem. Att se saker passa in bra tillsammans och när man känner att man trivs hemma det är det bästa. Det behöver inte alltid vara de stora ändringarna man gör som syns mest det kan även vara de små detaljerna som gör helheten. Och jag hjälper dig gärna att hitta det!

 

Jag väljer mina varor med stor omsorg och lägger ner mycket tid på mina beställningar så att det ska bli ett varierat och roligt sortiment i butiken. 

Är det något som du tycker att fattas eller som du skulle gilla att jag hade i min butik säg gärna till så kollar jag gärna på det.

 

Det är så roligt att du besöker min butik och jag hoppas att du ska hitta något som du gillar.

 

Vill du komma i kontakt med mig så når du mig på:

0703208928 eller kund@mytivoli.se

 

Varma Hälsningar Linda

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information