Om Mig

Hej och välkommen till min butik MyTivoli som både finns som webbshopp och även min Gårdsbutik. 

Jag som driver den här butiken heter Linda och bor i Sandviken i Gästrikland där jag då även har min gårdsbutik i garaget på min tomt. Jag bor här tillsammans med min sambo och mina två fina barn. Inredning är mitt allra största intresse och att få arbeta med det är en lycka och tacksamhet varje dag. Jag tröttnar aldrig på inredning och viljan att göra om, ibland kan det behövas bara en ny ljuslykta och ibland vill man göra om med större saker. Jag älskar mitt hem och mitt hus och känslan av att man riktigt trivs hemma.

I min butik tar jag in varor från märken som jag gillar lite extra som House Doctor Strösmhaga Affari Silkflower StoreFactory med mera. Leverantörer som ger min butik ett bra utbud och varor som passar många. Jag försöker att ta in lite av allt och byta ut sortimentet ganska så ofta så att du som kund alltid ska hitta något nytt.

Är det något särskilt som du tycker att jag ska ta in till min butik får du gärna höra av dig till mig för det gör jag gärna.

Min Gårdsbutik är öppen Tisdagar & Torsdagar 12 -19 och lördagar 12 - 15 Vid andra tider och jag är hemma så öppnar jag gärna!

Vill du mig något får du gärna höra av dig på 070-3208928 eller kund@mytivoli.se

Så roligt att du besöker min butik.